Sprint 5 – Uitbreiding van het aanvraagproces

Ruud Kuipéri Product Leader Urgent Care

In de vorige ontwikkelsprint is Yannick gestart met het integreren van Ambuplanner in het huidige product dat ze op de meldkamer gebruiken. Op die manier kunnen centralisten vanuit één applicatie blijven werken. In deze ontwikkelsprint gaat Yannick hiermee verder. Ook Ruben en Hans hebben veel gedaan in alweer de vijfde ontwikkelsprint.

Gepubliceerd op: September 25, 2018

Nieuwe gebruiker registreren en inloggen

Ruben heeft ervoor gezorgd dat een afdeling of professionele aanvrager geregistreerd wordt in Ambuplanner. Ook het profiel kan worden bijgewerkt nadat de gebruiker is ingelogd. Op die manier blijft iedere account altijd up-to-date!

Samenvatting van een aanvraag tonen

Een aanvraag die door een professionele aanvrager is verstuurd komt al ter beoordeling binnen bij de centralist op de meldkamer. Hans heeft ervoor gezorgd dat de centralist nu ook een samenvatting te zien krijgt als de aanvraag is geopend. Deze samenvatting bevat alle informatie die de professionele aanvrager heeft doorgegeven. Deze informatie gebruikt de centralist om de aanvraag te beoordelen.

Binnengekomen aanvraag beoordelen

De centralist drukt op goedkeuren of afkeuren om een aanvraag te beoordelen. Hans heeft ervoor gezorgd dat de centralist nu ook een reden kan opgeven bij het afkeuren van de aanvraag. Na het afkeuren kan de professionele aanvrager op de statuspagina de reden van afkeuren bekijken.

Ter voorbereiding

Voor de volgende ontwikkelsprint hebben de ontwikkelaars ook al goed nagedacht over het datamodel van het aanvraagprotocol. Er wordt veel logica gebruikt om zo snel mogelijk een aanvraag te kunnen doen. Alleen als de situatie daarom vraagt worden er aanvullende vragen gesteld. Op die manier wordt er alleen relevante informatie uitgevraagd en kan de professionele aanvrager snel een aanvraag doen.

Afsluiten met een demo

Zoals altijd sluiten we de ontwikkelsprint af met een demo. We zijn trots op wat we in deze sprint hebben bereikt. De volgende sprint zullen we beginnen met het aanvraagprotocol zelf! Momenteel bestaat dit protocol namelijk nog uit een aantal testvragen. Vol enthousiasme gaan we hiermee verder!