Sprint 6 – Aanvraagprotocol

Ruud Kuipéri Product Leader Urgent Care

De tijd vliegt, maar het is gaaf om te zien hoe Ambuplanner steeds completer wordt. In deze zesde ontwikkelsprint hebben we de structuur voor het aanvraagportaal verder opgezet.

Gepubliceerd op: Oktober 08, 2018

Aanvraagprotocol inrichten

Hans is deze sprint aan de slag gegaan met het inrichten van het aanvraagprotocol. Dit wordt gedaan aan de hand van een datamodel die de logica van een aanvraag ondersteunt. Dit datamodel bepaalt de structuur voor het aanvraagprotocol. Zodra dit staat kunnen de individuele vragen ingericht worden en kan een volledige aanvraag worden ingestuurd. De volgende sprint komt dit aan bod en Ruben treft alvast de nodige voorbereidingen.

Koppeling met Elektronisch Planbord

Ondertussen heeft Yannick samen met Marcel de berichten tussen Ambuplanner en het Elektronisch Planbord verder uitgewerkt. De berichten worden volgens een standaard verzonden, zodat er eenvoudig gecommuniceerd kan worden tussen beide systemen. Het Elektronisch Planbord is gekoppeld aan het GMS van de meldkamer zodat dit optimaal in het werkproces van de meldkamercentralist past. Hierdoor zijn dubbele handelingen niet meer nodig.

Animatie

Wat Ambuplanner precies doet willen we op een leuke manier aan iedereen laten zien. Samen met Jouri van Visual Punch Animatiestudio ontwikkelen we een animatie die goed laat zien welk proces Ambuplanner ondersteunt en welke invloed dit heeft op de zorg. Wat betekent Ambuplanner voor jou? Hou Ambuplanner.nl in de gaten en bekijk binnenkort de animatie!

Demo-tijd

Ook nu eindigen we met een demo. Deze sprint is er weer hard gewerkt en zijn we weer een stap dichter bij het eindproduct. Komende sprint zal de focus liggen op het tonen van alle vragen behorend bij het aanvraagprotocol. Nog even en de eerste volledige testaanvragen kunnen ingediend worden. Wij kunnen niet wachten!