Sprint 7 – Gebruiksvriendelijk aanvraagportaal

Ruud Kuipéri Product Leader Urgent Care

Het aanvraagportaal verandert steeds meer in het gebruiksvriendelijke ontwerp. De zevende sprint is ingericht om het aanvraagportaal niet alleen technisch te laten werken, maar juist dat gewenste gebruiksgemak toe te voegen.

Gepubliceerd op: Oktober 24, 2018

Aanvraagprotocol

Ruben en Hans werken aan het inrichten van de individuele vragen. Nu het datamodel staat is de laatste stap om het aanvraagprotocol in te richten volgens het gebruiksvriendelijk ontwerp. Het ontwerp is in een begin stadium getest met veel verschillende eindgebruikers. Dit ontwerp nu terug te zien in de werkende applicatie is ontzettend gaaf. Laat de testperiode met het online aanvraagportaal maar komen.

Hoe verder?

We zijn goed opgeschoten deze sprint. De volgende sprint worden de puntjes op de i gezet voor het aanvraagprotocol en zullen de laatste zaken in de statuspagina worden aangepast.

Niet te vergeten, ook de animatie van Ambuplanner schiet goed op. Jouri is druk bezig met de ontwerpen die de basis vormen voor de animatie. Wij kunnen niet wachten tot de animatie om te laten zien wat Ambuplanner voor jou kan betekenen!