Sprint 9 – Het aanvraagprotocol, marketing en meer…

Ruud Kuipéri Product Leader Urgent Care

Deze sprint stond in het teken van het aanvraagprotocol, het opzetten van een acceptatie omgeving, en de marketing rondom Ambuplanner.

Gepubliceerd op: November 19, 2018

Aanvraagprotocol verbeteren

In deze sprint is Tim, onze designer, samen met Ruben ontzettend druk geweest met het stylen van het aanvraagprotocol. Doel: de professionele aanvrager het zo makkelijk mogelijk maken. Wat hebben ze zoal gedaan? Allereerst zijn gerelateerde vragen nu gegroepeerd. Hierdoor kan de professionele aanvrager het aanvraagprotocol sneller doorlopen. Ook zijn de antwoorden op iedere vraag in grote knoppen geplaatst, waardoor alles net even wat gebruiksvriendelijker is. Het aanvraagprotocol scrolt nu ook automatisch door naar de volgende vraag als een vraag is beantwoord. Dit voorkomt onnodige extra klikken. Wel zo prettig toch?

Marketing

De livegang van Ambuplanner komt steeds dichterbij. Deze sprint hebben we daarom ook gebruikt om goed na te denken over de marketing. De animatie krijgt steeds meer vorm en ook de eerste voice-overs zijn ontvangen. Ontzettend gaaf! Met elkaar hebben we ook de inhoud van de website vastgesteld die zowel de bestuurders, als de professionele aanvragers en centralisten zelf moet aanspreken.

Acceptatie omgeving

Yannick heeft deze sprint ook hard gewerkt aan het opzetten van een acceptatie omgeving. Dit is een stabiele omgeving die zoveel mogelijk lijkt op de omgeving waarop Ambuplanner straks daadwerkelijk gaat draaien! Dit maakt het mogelijk om te zien hoe Ambuplanner er functioneel en qua performance uit gaat zien. Straks kunnen wij en meldkamer Haaglanden op deze omgeving alles functioneel testen.

What's next?

In de volgende sprint gaan we onder andere bezig met het tonen van de samenvattingspagina’s voor zowel de centralist als de professionele aanvrager. Lisette heeft deze pagina’s alvast voorbereid, zodat ze snel ontwikkeld kunnen worden. Ook willen we de acceptatieomgeving zo snel mogelijk afmaken.